Kávézás gyerekkel vagy gyerek nélkül

Heti 1 kávé

Heti 1 kávé

Rólam

2016. március 13. - Heti 1 Kávé

img_20151127_112533.jpgKávézóba járni

Tudom, tele van a net kávés blogokkal. Nem vagyok barista, kávészakértő, viszont annál inkább kávéház rajongó.

Itt nem lesz semmi extra újhullámos hájp: a tervem, hogy a régebbi helyekre ugyanúgy elmegyek, mint a friss őrületekbe. Hetente egy kávézót feltérképezzek, véleményt írjak. Semmi extra, csak heti egy kávé.

Kisgyerekes anyukaként kávézóba járni nem olyan könnyű. Ha gyerekkel megyek, akkor egy mindenre felkészült kávézót kell találnom, pelenka- és gyerekkompatibilis, persze nem árt, ha egy sarok is ki van alakítva, ahol elengedhetem a kis micimackót,vagy legalább egy etetőszék akad valahol. Ilyenekkel egyelőre még nincs tele a város, de egyre jobbak az arányok.

Kávézás gyerekkel vagy gyerek nélkül; hetente keresem a finom kávét, a hangulatos helyet, az élményeket. Egy szelet sütemény pedig kísérőnek bármikor jöhet. Na lássuk neki!

Jó olvasást, jó kávézást!
Anna

 

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó közösségi oldalakon megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a Heti 1 Kávé bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más egyéb kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos.

süti beállítások módosítása