Kávézás gyerekkel vagy gyerek nélkül

Heti 1 kávé

Heti 1 kávé

Rólam

Kávézóba járni

2016. március 13. - Heti 1 Kávé

img_20151127_112533.jpgTudom, tele van a net kávés blogokkal. Nem vagyok barista, kávészakértő, viszont annál inkább kávéház rajongó.

Kisgyerekes anyukaként kávézóba járni nem olyan könnyű. Ha gyerekkel megyek, akkor egy mindenre felkészült kávézót kell találnom, pelenka- és gyerekkompatibilis, persze nem árt, ha egy sarok is ki van alakítva, ahol elengedhetem a kis micimackót,vagy legalább egy etetőszék akad valahol. Ilyenekkel egyelőre még nincs tele a város, de egyre jobbak az arányok.

Itt nem lesz semmi extra újhullámos hájp: a tervem, hogy a régebbi helyekre ugyanúgy elmegyek, mint a friss őrületekbe. Hetente egy kávézót feltérképezzek, véleményt írjak. Semmi extra, csak heti egy kávé.

Kávézás gyerekkel vagy gyerek nélkül; keresem a finom kávét, a hangulatos helyet, az élményeket. Egy szelet sütemény pedig kísérőnek bármikor jöhet. Na, lássunk neki!

Jó olvasást, jó kávézást kívánok!
Anna

 

 

A Blogon vagy a hozzá kapcsolódó felületeken megjelenő cikkek tulajdonosa és jogosultja a Heti 1 Kávé bloggere. Ezen szellemi alkotások teljes vagy részbeni felhasználása különösen, de nem kizárólag üzletszerzési, marketing vagy más kereskedelmi célra a blogger előzetes írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos!

süti beállítások módosítása